Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2
  » Nieuws

  Bezoek onze stand op Potato Europe 2023

  Na vier jaar is de vakbeurs Potato Europe terug in België. Op 6 en 7 september zullen de teams van Tradecorp en Oro Agri aanwezig zijn in Doornik onder onze nieuwe commerciële merknaam: Rovensa Next.

  We zullen ons nieuwe merknaam lanceren op Potato Europe in België, een uitstekende gelegenheid om de kwaliteit van onze producten en de technische kennis die we hebben opgedaan tijdens lokale en wereldwijde proeven te tonen.

  Kom naar onze stand T36 waar onze experts onze laatste innovaties zullen toelichten, met de nadruk op drie belangrijke oplossingen voor aardappeltelers:

  • Transformer: een biologisch afbreekbare oplossing voor efficiënt waterbeheer in gewassen
  • Biimore: een ultra-efficiënte biostimulant
  • Phylgreen: een 100% vloeibaar zeewierextract op basis van Ascophyllum nodosum.

  Transformer, onze zeer effectieve biologisch afbreekbare waterconditioner, helpt telers bij het verbeteren van de hydraulische eigenschappen, hydraulische geleidbaarheid, waterretentie, bodemverdichting en waterafstootbaarheid in bodems, maar kan ook helpen bij het verbeteren van de gewasprestaties.

  Biimore maakt gebruik van een specifieke bacteriestam en een exclusief, duurzaam plantaardig fermentatieproces. De karakteristieke eigenschappen van Biimore zijn het resultaat van het exclusieve duurzame proces van Tradecor. Hierbij wordt suikerrietmelasse bacterieel gefermenteerd door een unieke stam van Corynebacterium glutamicum onder omstandigheden die speciaal zijn ontworpen om een natuurlijke biostimulant voor gebruik in de landbouw te produceren.

  Phylgreen is een vloeibaar, natuurlijk en zuiver extract van het zeewier Ascophyllum nodosum, verkregen door middel van een koude extractie. Dit helpt om stressperiodes die de groei en ontwikkeling van gewassen belemmeren, te voorkomen en te beheersen

  Rovensa Next: een nieuwe pionier in de landbouw

  We hebben ervoor gekozen om onze expertise samen te brengen onder een nieuw merknaam. Agrichem bio, Agrotecnologia, Idai Nature, Microquimica, MIP Agro, OGT, Oro Agri, Rodel, SDP en Tradecorp zijn nu verenigd onder een nieuw merknaam: RovensaNext.

  De bedoeling van deze aanpak is onze gezamenlijke missie te versterken om een duurzame toekomst voor de landbouw te garanderen en te werken aan productiemodellen die meer rekening houden met het milieu.

  We weten dat we dit niet alleen kunnen. Daarom werken we nauw samen met onze klanten en partners tijdens de overgang naar duurzame landbouw om te voldoen aan de toekomstige behoeften van de landbouw.

  We zijn ons er ook van bewust dat het tijd zal kosten. Maar we blijven ambitieus. Daarom voeren we ons onderzoek, onze innovatie en onze proeven op om onze klanten en partners te helpen duurzamer te worden – zonder afbreuk te doen aan de productprestaties en de opbrengst.

  Voor meer informatie over Rovensa Next

  Potato Europe

  Potato Europe is een van de toonaangevende aardappelbeurzen in Europa. Ze vindt plaats in een vierjaarlijkse cyclus tussen Nederland, Frankrijk, Duitsland en België, zodat professionals uit de industrie op deskundige wijze meer te weten kunnen komen over teelt, materialen en verwerking.

  Voor meer informatie over Potato Europe