Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2
  » Nieuws

  Irene Sobrado aangesteld als de nieuwe leider van de Inorganic Substances Task Force (TFIO) bij EBIC

  Irene Sobrado, European Regulatory Affairs Manager bij Tradecorp, aangesteld als de nieuwe leider van de Inorganic Substances Task Force (TFIO) bij EBIC.

  Irene Sobrado is aangesteld als voorzitster van de Inorganic Substances Task Force en is als zodanig belast met het opzetten van een relevant Europees wettelijk kader voor biostimulantproducten voor anorganische gewassen, voornamelijk met fosfieten. De vorige voorzitter was Nicolas Lindemann, Executive Director bij Tradecorp. De Inorganic Substances Task Force is onder andere verantwoordelijk voor de volgende zaken:

  Identificeren en beheren van technische kwesties op het gebied van anorganische stoffen

  Consensus en posities uitwerken onder leden over anorganische stoffen

  Expertise delen over anorganische stoffen met andere relevante werkgroepen van het EBIC

  De taskforce werkt daarnaast ook nauw samen met het regelgevende comité voor de beoordeling van EU-regelgeving, vooral wat betreft de regels voor biostimulanten en fosfieten. De TFIO is belast met het aandragen van wetenschappelijk bewijs en het voorstellen van definities, vereisten en de relevante claims voor de producten in deze categorieën.

  Over EBIC

  De European Biostimulants Industry Council (EBIC) werd in 2011 opgericht waarbij Tradecorp International een van de oprichters was. De raad is sindsdien gegroeid en telt momenteel 55 leden. De groep richt zich op het stimuleren van de rol van de biostimulantensector in Europa door landbouw duurzamer en flexibeler te maken alsook het formuleren van een relevante regelgeving voor biostimulantproducten binnen het kader van de aanstaande regelgeving inzake Europese bemestingsproducten.