Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2
  » Nieuws

  Nieuwe Tradecorp App voor de Benelux: Directe oplossingen voor in het veld!

  Tradecorp heeft een innovatieve applicatie gelanceerd in de Benelux, speciaal voor de telers/akkerbouwers om hun opbrengsten te vergroten en de kwaliteit te verbeteren. De applicatie is beschikbaar in het Engels en is geschikt voor zowel Iphone als Android toestellen. Deze applicatie bevat technische ondersteuning/advies over Tradecorp producten en informatie over het Tradecorp zelf, en dit allemaal in de palm van je hand. De inhoud van deze applicatie omvat de behoeften van de verschilllende gewassen, een productoverzicht, mogelijke plantenvoedingstekorten, en tankmengingsmogelijkheden.

  “Het indentificeren van tekorten in bepaalde gewassen blijft een lastig proces en het is onze specifieke wens om de diagnose toegankelijker te maken en te faciliteren richting telers en technici.  Met deze applicatie kunnen onze technici niet alleen de beste agronomische oplossingen voor uw probleem adviseren, maar ook de bladbehandelingen optimaliseren met precieze en volledige aanbevelingen over de compatibiliteit en de efficiëntie van de mengsels “aldus Marc André, Europees Directeur van Tradecorp”.

  Deze app is kostenloos te downloaden via één van de volgende links:

  Nederland:

  AppStore:

  https://itunes.apple.com/nl/app/tradecorp/id844358774?mt=8&uo=4

  Google Play:

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tradecorpinternational.app

  België:

  AppStore:

  https://itunes.apple.com/us/app/tradecorp-belgique/id932949233?mt=8&uo=4

  Google Play:

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tradecorpbelgium.app

  Over de functies van deze App:

  Behoefte van de gewassen – Bij benadering van dit gedeelte, wordt de gebruiker  geconfronteerd met een breed skala aan gewassen. Hier kunnen de gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot belangrijke informatie over alle benodigdheden per gewas, hoe deze informatie te gebruiken, waarom, en daarmee de juiste Tradecorp oplossing aandragen voor een betere opbrengst en kwaliteit.

  Product Catalogus – De product catalogus toont alle Tradecorp producten specifiek voor de Benelux opgedeeld per product assortiment. In dit gedeelte vindt u ook per product een specifieke video aan met een exacte uitleg over hoe het product werkt.

  Voedingstekorten – De voedingstekorten sectie is opgedeeld per gewas, welke daarna verder wordt opgedeeld in de specifieke tekorten die ieder gewas mogelijk kunnen aantasten. Wanneer de gebruiker exact aangeeft om wat voor een tekort het gaat, krijgt de gebruiker een exacte beschrijving van het tekort, de oplossing van Tradecorp om het tekort op te lossen,  en een lijst van risico’s die het tekort hebben kunnen veroorzaken.

  Tank Mengsels – De tank meng sectie van de app, welke iedere keer wordt ge-update met de nieuwste mengsels, biedt een stap-voor-stap process aan om de compatibiliteit te controleren van verschillende product mengsels. Deze informatie is belangrijk voor de teler om er zeker van te zijn dat het mengsel veilig is voor hemzelf en voor zijn gewas.