Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2
  » News » Corporate news » Bezoek onze stand op Potato Europe 2019

  Bezoek onze stand op Potato Europe 2019

  Het is weer zover, na vier jaar zal Potato Europe wederom in België zijn. Op 4 en 5 september is tradecorp aanwezig op deze jaarlijkse aardappel beurs in Kain, nabij Doornik.

  U bent van harte welkom op stand T33 waar onze experts graag onze nieuwe Biostimulatie 360° campagne uitleggen: de beste oplossingen om abiotische stress in aardappel te overwinnen.

  Naast Biostimulatie 360° kunnen bezoekers persoonlijk technisch advies van ons team ontvangen en onze apps bekijken op een interactieve zuil. Een innovatieve manier om meer te weten te komen over gewasvoeding en hoe Tradecorp oplossingen uw aardappeloogst kunnen verbeteren. Bovendien, hebt u door te stoppen bij de Tradecorp stand, de mogelijkheid om deel te nemen aan een loterij, waarvan de winnaar met een Spaanse lekkernij zal worden beloond, een Iberische ham.

  Biostimulatie 360 ° van Tradecorp

  Het nieuwste concept van tradecorp, Biostimulatie 360°, promoot de juiste aanpak van verschillende soorten abiotische stress. Deze campagne omvat een reeks opleidingsactiviteiten om een efficiënt gebruik van biostimulanten en een goede teeltstrategie te bevorderen, waarbij de behoeften van de plant ten aanzien van biostimulanten volledig worden gedekt, van zaaien tot oogsten en van wortels tot vruchten.

  Voor meer informatie over Biostimulatie 360 °

  Potato Europe:

  Potato Europe is een van de belangrijkste aardappel bijeenkomsten in Europa. Deze beurs draait op een 4-jarige cyclus tussen Nederland, Frankrijk, Duitsland en België, waarbij professionals uit de sector van experts kunnen leren over teelt, materiaal en verwerking.

  Voor meer informatie over Potato Europe