Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2
  » Nieuws

  Tradecorp is aanwezig op de Internationale Bloementeeltbeurs in Nederland van 7 tot 9 november

  Van 7 t/m 9 november zal Tradecorp aanwezig zijn (stand D 3.25) op IFTF 2018 (International Floriculture Trade Fair). Het evenement vindt plaats op de Expo Haarlemmermeer (Vijfhuizen, Nederland).

  Laten we praten over wat er echt toe doet …

  Tijdens dit evenement concentreren we ons op wat echt belangrijk is voor bloemenproducenten. Dus, als u geïnteresseerd bent in:

  • ROI (Return on Investment)
  • Levensduur in de vaas
  • Nieuwe scheuten
  • Exportkwaliteit
  Bezoek ons op onze stand D 3.25. Onze experts in bloemen helpen u graag op een professionele en persoonlijke wijze.

  Over de International Floriculture Trade Fair

  De International Floriculture Trade Fair is ’s werelds belangrijkste vakbeurs voor internationale bloemenkwekers en aankopers. IFTF 2018 wordt naar verwachting de grootste editie, met meer dan 200 exposanten, en bezoekers uit meer dan 125 landen.

  International Floriculture Forum

  Op 6 november vindt de IFTF, het International Floriculture Forum 2018, plaats op de Expo Haarlemmermeer (Vijfhuizen, Nederland). Het Forum zal gastheer zijn van een reeks hoogstaande sprekers die  uitgenodigd worden om hun mening te delen met het publiek over belangrijke lopende en komende veranderingen op het gebied van internationale handel, logistiek en productinnovatie in de bloemenindustrie.