Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2
  » Nieuws

  Bezoek Tradecorp op Interpom 2018 in België

  Tradecorp is van 25 tot 27 november exposant op Interpom 2018 dat wordt gehouden in het Kortrijk Xpo center, in Kortrijk, België.

  Bezoek stand 6105 voor meer informatie over hoe u het rendement op investering (ROI) van uw aardappelgewas kunt maximaliseren. Aardappelexperts van Tradecorp bij de stand kunnen u helpen met informatie over hoe u stress kunt verminderen, meer wortels kunt krijgen en kunt zorgen voor meer en grotere aardappelknollen voor optimale winstgevendheid.

  Maar nu waar het echt om draait: Maximale oogst en kwaliteit van aardappelgewassen

  Daarnaast legt Vincent Claux, technisch manager voor Tradecorp in Europa, de technieken uit waarmee u de winstgevendheid van uw aardappelen kunt maximaliseren door middel van zijn presentatie “How to feed potato efficiently to get higher yield and quality (Efficiënt voeden van aardappelen voor een hogere omzet en kwaliteit)”.

  • Maandag 26 november
  • Vergaderruimte MC3 in Kortrijk Expo (Interpom place)
  • Conferentie begint om 14.00 uur
  • Catering vanaf 13.00 uur

  Als u de presentatie wilt bijwonen, kunt u contact met ons opnemen voor uw uitnodiging! 

  Over Interpom 2018

  Interpom Primeurs is de meest specialistische indoors handelsbeurs voor de aardappel- en groentensector in Europa waar de hele bedrijfsketen is vertegenwoordigd: van teelt tot verwerking en marketing.

  De beurs biedt een volledig en vooral sterk afgebakend assortiment aan producten en diensten voor alle professionals in de aardappel- en groentensector: telers, aannemers, processors, verpakkingsspecialisten, kopers en handelaars van verse en verwerkte aardappelen en groenten uit alle uithoeken van Europa en ook steeds meer uit andere continenten.

  Interpom wordt elke twee jaar gehouden en met iedere keer blijft de beurs groeien en trekt meer mensen aan van over de hele wereld. Op de laatste beurs waren er 315 exposanten uit 14 landen en 20.000 bezoekers uit 49 landen.

  Voor meer informatie over Interpom.