Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2
  » Nieuws

  Tradecorp lanceert nieuwe website in de Benelux

  Tradecorp Benelux is bezig haar bedrijfsimago aan het verbeteren door middel van nieuwe nationale websites met een uniforme identiteit. Globaal nieuws en lokaal nieuws, technische service, klantenondersteuning en advies, zowel in het Nederlands als in het Frans. (www.tradecorp-belgium.be)

  De introductie van deze website is een onderdeel van Tradecorp’s visie betreffende hoge kwaliteits producten, professionele referenties op de wereldwijde micronutrienten en speciaal meststoffen markt, en tegelijkertijd nauw contact houdt met klanten op lokaal niveau.

  Deze nieuwe Benelux website omvat de volgende aspecten:

  Een aangepast ontwerp voor ieder advies

  Net als de nieuwe corporate website van Tradecorp, samen met veel lokale Tradecorp websites, heeft deze nieuwe website een eenvoudig ontwerp welke bijdraagt in een gemakkelijkere en eenvoudigere navigatie. Formaat van het scherm maakt niet uit, het ontwerp past zich aan en is daar door eenvoudig te lezen. Formaat past zich ook eenvoudig aan mobiele platforms.

  Diensten aanbieden aan de lokale markt

  Al het bedrijfsnieuws en video’s die relevant zijn voor de Benelux-markt worden nu in het Nederlands en Frans aangeboden, zodat klanten eenvoudig toegang krijgen tot Tradecorp’s nieuwste online onthullingen. Verder, met de contactpersoon en de regionale contactfuncties, biedt Tradecorp persoonlijke technische service aan diegene die op zoek zijn naar productaanbevelingen, advies en/of technische ondersteuning.

  Duidelijke menu’s en een krachtige zoekmachine

  Voor snelle toegang tot informatie over Tradecorp, variërend van de bedrijfsmissie tot het gehele assortiment gespecialiseerde producten, heeft de website een menu dat het makkelijk maakt voor de klant om te zoeken naar hetgene wat ze nodig hebben.

  Het menu is gecategoriseerd in de gemarkeerde tabbladen: homepage, over ons, onze commitment, producten, gewassen, nieuws en video’s.

  Tags en RSS-feeds voor het snel vinden van informatie

  De Tradecorp websites maken gebruik van een systeem die informatie faciliteert op basis van trefwoorden om het zoeken naar informatie over specifieke onderwerpen te vergemakkelijken. Als u een specifiek trefwoord kiest, wordt er een selectie van alle informatie die u op de website kunt vinden verzameld en getoond.

  Met de RSS-feed service kan de gebruiker altijd op de hoogte zijn betreffende nieuws van Tradecorp, dit kan algemeen nieuws zijn maar ook lokaal nieuws uit de Benelux. Alle informatie is op een gebruikersvriendelijke wijze georganiseerd.