Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2
  » Nieuws

  Tradecorp ondertekent de EBIC-gedragscode voor het op de markt brengen van biostimulanten voor planten

  Om de markt voor zowel producenten als consumenten transparanter te maken, heeft de European Biostimulant Industry Council (EBIC) een gedragscode ontwikkeld voor het op de markt brengen van biostimulanten voor planten.

  Deze gedragscode bevordert de transparantie en stelt landbouwers in staat om doordachte keuzes te maken over de extra voordelen van biostimulanten voor hun teeltmethodes. Door de EBIC-gedragscode te ondertekenen, verbindt Tradecorp zich tot een bedrijfsvoering volgens hoge ethische normen, namelijk:

  • het respecteren van alle wetten en regels die van toepassing zijn op de markten waarop Tradecorp actief is;
  • het ontwikkelen van veilige en effectieve producten;
  • het samenwerken met autoriteiten om eerlijke concurrentie en bescherming van de consument veilig te stellen;
  • het verstrekken van voldoende informatie zodat eindgebruikers doordachte beslissingen kunnen nemen.

  Het invoeringstraject zal erop gericht zijn om ook in de toekomst te kunnen voldoen aan EU-wetgeving op dit gebied, wanneer deze van kracht wordt. Tradecorp daarom in eerste instantie een persoonlijk nalevingsplan ontwikkelen dat beschrijft hoe we ons gaan voegen naar de verwachte EU-richtlijnen, compleet met deadlines.

  Meer informatie is te vinden op:

  Tradecorp biostimulantenlijn

  EBIC Code of Conduct

  Paz Pérez en Pilar Gallego, van de afdeling Regulatory Affairs & REACH bij Tradecorp, en Giuseppe Natale, president van EBIC.