Uw antwoord

    Uw naam

    Uw e-mailadres

    Uw telefoonnummer


    Ik geef toestemming voor de verwerking van deze persoonsgegevens met het oog op de ontvangst van de Tradecorp Nieuwsbrief met informatie over producten en diensten Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), in overeenstemming met de voorwaarden inzake gegevensbescherming en het privacybeleid dat beschikbaar is op Privacybeleid Beleid ten aanzien van privacy en gegevensbescherming. Beleid ten aanzien van privacy en gegevensbescherming. Ik ben ervan op de hoogte gebracht dat mijn persoonsgegevens gedeeld kunnen worden met de vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land om te antwoorden op alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen maatschappelijke zetel of lokaal kantoor heeft. Het is mij bekend dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering van gegevens, kan uitoefenen door contact op te nemen met het Tradecorp Data Protection Office via e-mail op dataprotection@sapecagrobusiness.com


    Ik accepteer de voorwaarden en condities van de campagne