Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2

  Missie en Visie

  » Over Ons » Missie en Visie

  Visie

  We streven ernaar om een kwaliteitsvolle en professionele speler op de wereldmarkt van micronutriënten en speciale meststoffen te zijn, waarbij we onze klanten een uitmuntende service en hoge toegevoegde waarde willen bieden.

  Missie

  We willen als producent van oplossingen voor de plantengezondheid een toonaangevend voorbeeld zijn voor zowel distributeurs als telers. Dit bereiken we door de commercialisering van kwaliteitsvolle, gespecialiseerde producten en diensten, waardoor de maximale waarde ervan wordt bereikt voor klanten, werknemers en aandeelhouders.