Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2

  REACH

  » Certificering » REACH

  REACHREACH reguleert de Registratie, Evaluatie, Autorisatie en Restrictie van Chemicaliën met als doelen een hoog beschermingsniveau van de menselijke gezondheid, milieubescherming en vrije circulatie van stoffen op de interne Europese markt.

  Het overhandigen van registratiebestanden is de belangrijkste praktijkopdracht van REACH, waarbij drie data belangrijk zijn in relatie tot het gewicht van de geproduceerde en geïmporteerde goederen:

  • 2010 (>1000 ton/jaar)
  • 2013 (>100 ton/jaar) en
  • 2018 (>1 ton/jaar)

  Toen de regeling in juni 2007 van kracht werd, begon Tradecorp zich voor te bereiden. Sinds die tijd heeft het REACH-team van Tradecorp veel ervaring opgebouwd, wat ons geholpen heeft om de eerste twee doelen van het tijdschema te behalen: de verplichte registraties van 2010 en 2013. Tradecorp heeft in totaal twaalf registratiedossiers naar tevredenheid overhandigd.

  De deadline voor de volgende registratie is in 2018. De komende jaren zal het REACH-team de regeling uitvoerig toepassen en we zijn er dan ook zeker van dat we erin zullen slagen om de doelen van deze periode te behalen.

  Naast de verplichte registraties hebben we bij Tradecorp echter de REACH-normen ook geïntegreerd in de ontwikkeling van onze processen, om te garanderen dat onze producten continu met hoge kwaliteit en respect voor het milieu op de markt gebracht worden.