Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2

  Certificaten en betrokkenheid

  » Over Ons » Certificaten en betrokkenheid

  Bij Tradecorp richten we ons op de ontwikkeling van efficiënte producten van topkwaliteit, staan we achter goede landbouwpraktijken en zetten we ons in voor de bescherming van het milieu en duurzame ontwikkeling.

  Het milieu en minselijke gezondheid – REACH

  REACH

  Een van de grootste prioriteiten van Tradecorp is de naleving van de REACH-regelgeving (EG nr. 1907/2006). Het doel hiervan is de gevolgen van het gebruik van chemische producten op het milieu en op menselijke gezondheid te verminderen. Tradecorp maakt deel uit van dit project en is al jaren bezig de kennis over zijn producten en hun eigenschappen te vergroten en er voor te zorgen dat ze met de grootste veiligheid worden behandeld.

   

  Organische landbouw

  Ecocert

  Tradecorp werkt aan de  formulering, ontwikkeling en productie van milieuvriendelijke producten. Veel van onze belangrijkste producten worden ieder jaar weer gecontroleerd en goedgekeurd voor Organische Landbouw.

  Kwaliteit en het milieu – ISO 9001 en ISO 14001

  ISO

  Tradecorp behaalde in 2005 de ISO 9001-certificering via de Noorse instelling DNV. Deze certificering weerspiegelt het streven van Tradecorp naar kwaliteit van zijn diensten en producten en een voortdurende verbetering van zijn processen, activiteiten, producten en diensten.

  Onze ISO 14001:2004-certificering is een garantie dat we bij de werkzaamheden in onze productievestigingen milieueffecten voorkomen en minimaliseren, waarbij we ons vooral richten op het verminderen van uitstoot, een efficiënt gebruik van natuurlijke hulpbronnen en maximale vermindering van afval.

   

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen – The Global Compact

  Global Compact

  Tradecorp is lid van Global Compact, een initiatief van de Verenigde Naties, wat inhoudt dat Tradecorp streeft naar de inachtneming en uitvoering van de 10 principes die door de Global Compact zijn bepaald op het gebied van mensenrechten, werknemersrechten, het milieu en anti-corruptie.

   

  Biostimulatie van landbouw – Tradecorp en EBIC

  EBIC

  Een van de voornaamste doelen van Tradecorp is ervoor zorgen dat landbouwers de beste oplossingen in handen krijgen voor efficiënte landbouw: een hogere productie van betere kwaliteit en met zo weinig mogelijk gevolgen voor het milieu en de economie. De manier om dit te bereiken is via technologie en innovatie van onze producten waarbij biostimulatoren een zeer belangrijke rol spelen.

  In 2011 bundelde Tradecorp krachten met 9 andere fabrikanten van biostimulanten en richtte de European Biostimulant Industry Council (Europese raad voor de biostimulatiesector, EBIC) op. Momenteel telt de EBIC meer dan 35 deelnemende bedrijven en is een referentiepunt voor zowel de sector als voor Europese instellingen.