Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2

  Certificering

  » Certificering

  Een van de doelen in onze bedrijfsvisie is een referentie te zijn voor kwaliteit en professionaliteit op de wereldmarkt van micronutriënten en speciale meststoffen. Om dit referentiepunt te worden, combineren we ons assortiment van kwaliteitsproducten met een excellente service, met respect voor het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

  Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap zijn dan ook iedere dag terug te vinden in alles wat we doen en een essentieel onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Niet voor niets hechten we veel waarde aan het naleven van arbeids- en mensenrechten, milieubehoud en het duurzame gebruik van natuurlijke rijkdommen.

  Meer informatie over duurzaamheid: