Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2

  Onze Fabrieken

  » Over Ons » Onze Fabrieken

  Onze Fabrieken

  We zijn producenten en alles wat we verkopen, produceren we in drie productievestigingen


  Factory usine avila

  Avila, Spanje: hier worden onze chelaten vervaardigd, het is een van de weinige fabrieken ter wereld die het ijzerchelaat EDDHA synthetisch kan bereiden. Voorbeelden van producten zijn: Ultraferro, Tradecorp Range, Nutricorp Range en Tradecorp AZ Range.

   


  usine Albacete Tradecorp

  Albacete, Spain: onze vloeibare meststoffen en een aantal van onze bekende productlijnen worden in deze vestiging geproduceerd, onder andere: Humifirst, Humifirst WG, de Phostrade Range, Delfan Plus en Ruter AA.

   


  seaweed

  Kilcar, Ierland: aan de westkust van Ierland wordt onze zeewierlijn geproduceerd: Phylgreen. Door onze exclusieve toegang tot de bronnen kunnen we vers zeewier oogsten en bewerken: Ascophyllum Nodosum. De grondstof wordt aan het wier onttrokken door een uniek koud extractie proces, dat de van nature aanwezige bioactieve moleculen zoveel mogelijk intact houdt.