Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2

  Over Ons

  » Over Ons

  Over Tradecorp

  Tradecorp is van oorsprong een Spaans bedrijf. Het werd in 1985 opgericht en is sindsdien actief in de landbouwsector. Door onze ruime ervaring beschikken we over diepgaande kennis op het gebied van plantenvoeding, vooral in het segment van micronutriënten en speciale meststoffen.

  Onze geschiedenis

  2000-2016: Sapec Group

   

  Tradecorp werd in 2000 onderdeel van de Sapec Group, een familiebedrijf dat in 1926 werd opgericht in de chemische en mijnbouwsector. De integratie van Tradecorp in de groep gaf het bedrijf een nog breder perspectief vanwege de combinatie van de ondernemersgeest van de groep en onze ervaring en know-how in de landbouwsector.

  De investeringstoename die volgde op de verwerving door de Sapec groep markeerde een nieuw fase in onze ontwikkeling omdat we onze marktpositie versterkten en we door een belangrijke internationale expansie gingen. Deze expansie ging gepaard met een aanzienlijke toename van de verkopen, die gemiddeld met 30% per jaar stegen.

  Aan het einde van deze fase werd Tradecorp onderdeel van Sapec Agro Business, de divisie in Sapec Group die onder andere is gericht op plantenvoeding en -bescherming. De bedrijfsstrategie van Sapec Agro Business berust op vier pilaren:

  – Internationaal en hoogopgeleid personeel

  – Prioriteit aan R&D, innovatie en registraties

  – Kenmerkende en hoogwaardige producten en diensten

  – Internationale expansie

  Service en verbondenheid met de markt zijn erg belangrijk voor de bedrijfsstrategie. De groep wordt overal ter wereld vertegenwoordigd door middel van filialen, kantoren, productievestigingen en vooral ervaren personeel dat is afgestemd op de plaatselijke markten.

  + Meer informatie over Sapec Agro Business

  Sinds 2017: Aankoop door Bridgepoint

   

  In 2017 kocht de internationale private equity investeerder, Bridgepoint, Sapec Agro Business met de volgende oogmerken:

  – Snellere groei

  – Maximaliseren van mogelijkheden in nieuwe markten

  – Voorrang aan nieuwe ontwikkelingen en landbouwoplossingen

  Sapec Agro Business blijft zich richten op meer innovatie en diensten in plantenvoeding en -bescherming en heeft daarbij de volledige steun van Bridgepoint.

  + Meer informatie over de verwerving