Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2

  ISO 14001:2004

  » Certificering » ISO 14001:2004

  In het verlengde van onze betrokkenheid bij kwaliteit en milieubescherming beschikken we over een Kwaliteits- en Milieumanagementsysteem, ISO 9001:2008- en ISO 14001:2004-gecertificeerd door de Noorse autoriteit Det Norske Veritas (DNV).

  Onze ISO 14001:2004-certificering garandeert dat we bij de activiteiten van onze fabrieken in Sanchidrián/Avila en Albacete (Spanje) een impact op het milieu voorkomen en minimaliseren, waarbij we vooral streven naar minder uitstoot, efficiënt gebruik van bronnen en energie, en minder afval.


  Voorbeelden van milieubescherming:

  Optimalisering energiegebruik:

  energia

  We voeren energie-audits uit op onze productievestigingen. Het resultaat hiervan is de invoer van energiebesparende systemen in onze fabrieken.

   

  Efficiënt gebruik van natuurlijke rijkdommen:

  recursos_naturalesWe willen natuurlijke rijkdommen graag efficiënt gebruiken. Zo hebben we bijvoorbeeld in de fabriek in Albacete verbeteringen aangebracht waardoor het gebruik van osmotisch water met 90% is afgenomen.

   

  Afvalbeheer:

  residuosDoordat we regelmatig studies naar afvalbeheer uitvoeren, zijn we erin geslaagd om de hoeveelheid afval die tijdens het vervaardigen van onze goederen geproduceerd wordt, terug te dringen. Ook wordt water soms hergebruikt voor andere doeleinden.

   

  Meten en verminderen van uitstoot:

  emisiones

  Onze uitstoot wordt jaarlijks gemeten en dankzij aangebrachte verbeteringen is de uitstoot van onze fabrieken verminderd.