Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2

  Biologische Landbouw

  » Certificering » Biologische Landbouw

  ECOCERTTradecorp is een bedrijf dat betrokken is bij milieubehoud en het duurzame gebruik van natuurlijke rijkdommen. Daarom werken we aan producten die helpen om het hoogste potentieel in kwaliteit en opbrengst van de gewassen te behalen, terwijl we duurzaamheid op nummer één houden door milieuvriendelijke producten te ontwikkelen.

  We doen er sinds 2006 dan ook alles aan om onze producten te laten goedkeuren door erkende instanties, wat de landbouwer garandeert dat het product dat hij gebruikt voldoet aan de noodzakelijke eisen voor gebruik in de biologische landbouw. Ieder jaar voert de Spaanse afdeling van Ecocert, Ecocert Ibérica, een technische controle van onze producten en een complete audit van onze fabrieken uit, waarbij een uitgebreide ‘in-situ’-analyse wordt gemaakt van onze productieprocessen.

  Vandaag de dag zijn veel van onze belangrijkste producten goedgekeurd voor de biologische landbouw en veel voldoen er zelfs aan zowel de Europese normen (CE nº 834/2007 en nº 889/2008) als aan het Amerikaanse Nationale Biologische Programma (NOP).

  Lijst van onze producten die goedgekeurd zijn voor de biologische landbouw: