Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2
  » Nieuws

  Online veiligheidsinformatiebladen van Tradecorp: eenvoudig inzichtelijk door Quick-SDS

  De REACH-verordening vraagt van organisaties dat ze de communicatie met alle belanghebbenden in de waardeketen versterken (klanten en leveranciers). Dit houdt onder andere in dat ze de zogeheten Veiligheidsinformatiebladen (Safety Data Sheets – SDS) ter beschikking van alle klanten moeten stellen.
  In navolging van de wet en omdat het zich engageert ten opzichte van zijn partners heeft Tradecorp een uitgebreide database van veiligheidsinformatiebladen (MSDS) ontwikkeld, die te vinden zijn op de Quick-SDS -website: http://www.quickfds.fr/en/
  Tradecorp is daarmee het eerste in plantenvoeding gespecialiseerde bedrijf dat deze service aanbiedt in Polen/LV/LT/DE. Hieruit blijkt dat we naleving van de wet belangrijk vinden en het bevestigt ons leiderschap.
  Hoe werkt het?

  1. Klik hier:

  www.quicksds.com

  1. Meld u aan met uw gegevens.
  2. Vul vervolgens bij supplier “Tradecorp” in (klantencode is niet nodig) en klik op continue.
  3. Kies uw taal.
  4. Zoek uw Tradecorp-product.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen via:  sds@tradecorp.sapec.pt