Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2
  » Nieuws

  Rovensa Group lanceert Rovensa Next, een nieuwe wereldwijde business unit in bio-oplossiingen om te bouwen aan een duurzame toekomst voor de land- en tuinbouw

  Rovensa Group lanceert Rovensa Next, een nieuwe wereldwijde business unit in bio-oplossiingen om te bouwen aan een ​​duurzame toekomst voor de land- en tuinbouw

  • Tien Rovensa Group-bedrijven, elk gespecialiseerd in een breed gamma aan bio-oplossingen, zullen samen een nieuwe wereldwijde business unit vormen: Agrichembio, Agrotecnología, Idai Nature, Microquimica, MIP Agro, OGT, Oro Agri, Rodel, SDP en Tradecorp, met 14 productievestigingen en 16 innovatiecentra verspreid over de hele wereld en verkoop in meer dan 80 landen.
  • Rovensa Next brengt een uitgebreid, innovatief portfolio van landbouwinputs en -technologieën onder één dak, om een ​​duurzame toekomst voor de land- en tuinbouw vorm te geven en de biotransformatie te stimuleren.
  • De oprichting van deze business unit positioneert Rovensa Next als een wereldleider in bio-oplossingen, die wereldwijde expertise combineert met lokale kennis, via een holistische en geïntegreerde benadering van plant- en bodemgezondheid – vanaf het zaaien tot aan het schap.

  BERLIJN, 8 februari 2023 – Geconfronteerd met wereldwijde uitdagingen als gevolg van onder meer een groeiende bevolking en klimaatverandering, hebben boeren een oplossing nodig om de planeet op een gezonde en veilige manier te voeden. Rovensa Group, een wereldleider op het gebied van landbouwinputs voor duurzame landbouw, beantwoordt nu aan die behoefte met Rovensa Next, een nieuwe mondiale business unit toegewijd aan bio-oplossingen voor de land- en tuinbouw die tot doel heeft de aarde terug te geven wat de aarde ons geeft. Rovensa Next maakt deze week zijn debuut op Fruit Logistica Berlin, de toonaangevende vakbeurs voor de versfruitsector.

  Rovensa Next brengt tien bedrijven samen en creëert daarmee een holistisch platform van innovatieve bio-oplossingen, om te bouwen aan een ​​duurzame toekomst voor de land- en tuinbouw en om de bio-transformatie te stimuleren.
  Met deze aankondiging zullen Agrichembio, Agrotecnología, Idai Nature, Microquimica, MIP Agro, OGT, Oro Agri, Rodel, SDP en Tradecorp deel gaan uitmaken van de nieuwe business unit, die lokale technische knowhow combineert met innovatie en teams die in het veld samenwerken met boeren en distributeurs om samen hun duurzaamheidsuitdagingen aan te gaan, vertrouwend op het wereldwijde expertise en het leiderschap van de Rovensa Group.

  José Alfredo García, Co-COO Rovensa Next, Javier Calleja, incoming CEO Rovensa Group, Eric van Innis, CEO Rovensa Group and Carlos Ledó, Co-COO Rovensa Next.

   

  Eric van Innis, CEO van de Rovensa Group, verklaarde: “Met dit vlaggenschip-project Rovensa Next en met ons holistische platform van bio-oplossingen, zetten we een strategische stap voorwaarts in ons doel om een gerenommeerd ​​leverancier te zijn van uitgebalanceerde en duurzame oplossingen voor de land- en tuinbouw. Boeren en distributeurs hebben geen opzichzelfstaand product of een generalistiche leverancier nodig. Ze hebben juist behoefte aan gespecialiseerde adviseurs die hen helpen een krachtige strategie te ontwikkelen die rekening houdt met hun lokale omgeving en uitdagingen. Rovensa Next is ons antwoord op de behoefte van onze partners aan duurzaam gewasbeheer, om the zorgen voor veilige en gezonde producten met een betere kwaliteit en een hogere oogstopbrengst.”

  Rovensa Next zet actief in op duurzaamheid, innovatie en technische expertise, samengebracht in een wereldwijd netwerk van 30 R&D laboratoria, praktijkproefvelden en onderzoekskassen, 14 productielocaties, meer dan 84 partnerships met onderzoekscentra en universiteiten; 100 R&D en innovatiespecialisten en een toegewijd team van meer dan 850 veldexpertsi. Dit alles stelt Rovensa Next in staat om de pionier te zijn op het gebied van toonaangevend onderzoek om effectieve en milieuvriendelijke bio-oplossingen te ontwikkelen,  zonder consessies te doen op productie of kwaliteit.

   Carlos Ledó, Co-Chief Operating Officer van Rovensa Next, merkte op: “Met een groeiende bevolking en een snel veranderend klimaat, is er een duidelijke behoefte om de landbouwsector te transformeren. De oprichting van Rovensa Next, bestaande uit tien merken met ondernemerschap in hun DNA, geeft ons het juiste talent, de knowhow, de expertise en de innovatie om de noodzakelijke verandering in de landbouw te aan te jagen. Het is nu tijd voor duurzame transformatie.”

  José Alfredo García, Co-Chief Operating Officer van Rovensa Next, voegde hieraan toe: “We willen een betrouwbare partner zijn die onze klanten helpt bij het realiseren van duurzame transformatie, zonder concessies te doen op prestaties en opbrengst. Onze unieke toegevoegde waarde is ons team van veldexperts die ter plaatse met telers werken om hun behoeften te begrijpen en hun uitdagingen aan te gaan. Door al onze lokale en gespecialiseerde expertise in verschillende gewassen en geografische gebieden te verenigen in één wereldwijd portfolio van oplossingen, willen we de biotransformatie voor klanten helpen vergemakkelijken of zelfs een kickstart geven, en uiteindelijk bijdragen aan het vormgeven van een algeheel duurzamere toekomst.”

  Met de nieuwe business unit verwacht de Rovensa Group een omzet van meer dan EUR 1 miljard tegen 2025. De aankondiging van vandaag markeert het begin van de wereldwijde overgang naar Rovensa Next, gevolgd door lokale implementatie in alle landen vanaf juli 2023.

  Ga voor meer informatie naar www.rovensanext.com

  Over de Rovensa Group

  Rovensa Group is een wereldleider in oplossingen voor een duurzame land- en tuinbouw. Het is een groep van bedrijven die landbouwoplossingen ontwikkelt, produceert en vermarkt om primaire voedselproducenten te ondersteunen in de teelt van veilig, voedzaam en gezond voedsel voor iedereen.

  Meer dan 4.000 werknemers zetten zich elke dag in om een positieve impact te leveren en bij te dragen aan onze missie om de planeet op een evenwichtige wijze te voeden. Met meer dan 30 onderzoeks- en ontwikkelingscentra (R&D) en laboratoria over de hele wereld leiden wij de verandering in de landbouw door middel van door wetenschap gedreven innovatie, om voortdurend toonaangevende landbouwinputs te ontwikkelen om de bodem, het milieu en de menselijke gezondheid in stand te houden en te verbeteren. Wij bieden landbouwers, verspreid over 80 landen over de wereld, een aanvullende portefeuille van oplossingen voor biovoeding, biostimulatie, biocontrole en gewasbescherming ter ondersteuning van de overgang naar een evenwichtige landbouw, waardoor zij met minder hulpbronnen een grotere hoeveelheid en een hogere kwaliteit voedsel kunnen verbouwen.

  Ga voor meer informatie naar www.rovensa.com

  1. Rovensa Next cijfers inclusief tien geaggregeerde bedrijven en de overname van Cosmocel.