Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2
  » Videos

  Final K – hoog efficiënte opname van kali

  Er is een verschil tussen het eenvoudigweg spuiten van kalium op uw gewas en de wetenschap dat het kalium daadwerkelijk in uw gewas is opgenomen.

  Wist u dat de opgeloste calcium- en magnesiumionen die gewoonlijk in “hard water” voorkomen, met kaliummeststoffen kunnen reageren om neerslag te creëren die de opname van het kalium kan verminderen of blokkeren?

   

  De nieuwe video van Tradecorp maakt een eenvoudige visualisatie mogelijk van de soorten neerslagreacties die in uw spuittank  kunnen optreden tussen kaliummeststoffen en  hard water.

  U zult Tradecorp’s Final K zien in vergelijking met een product van een concurrent – in elk van deze producten wordt dezelfde kaliumgrondstof gebruikt, maar het superieure kwaliteits- en productformuleringsproces van Tradecorp maximaliseert de kaliumopname in uw gewas.

  Het is duidelijk dat Final K de beste kandidaat is voor een goed rendement op uw investering!