Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2
  » Videos

  Biostimulanten en gewasbeschermingsmiddelen (GBM)

  Hoewel gewasbeschermingsmiddelen zeer effectief zijn in het beschermen van het gewas tegen biotische stress zoals plagen en ziekten, kunnen gewasbeschermingsmiddelen een ongewenst effect hebben door het creëren van een Abiotische Stress op het gewas zelf.

  Deze video legt uit waarom u Tradecorp biostimulanten met agrochemische producten of GBM in uw spuittank moet mengen.

  Effecten van abiotische stress veroorzaakt door GBM

  Sommige GBM kunnen een onbedoelde impact hebben op de groei en de opbrengst, en kunnen abiotische stress veroorzaken in de gewassen, zoals de volgende:

  – OXIDATIEVE STRESS (1)

  – VERMINDERDE FOTOSYNTHESE (2)

  – TRAGERE STOFWISSELINGSPROCESSEN

  Biostimulation 360º: de perfecte synergie om abiotische stress te verminderen

  Door middel van Biostimulation 360º  biedt Tradecorp een gamma Biostimulanten aan die voor, met of na GBM -toepassingen kunnen worden gebruikt. Biostimulation 360 producten helpen deze GBM-gerelateerde abiotische stress te minimaliseren of te elimineren, waardoor het metabolisme van de planten wordt verbeterd en de groei wordt gestimuleerd. Het gamma Delfan Plus, Delfan Plus V of Phylgreen zijn oplossingen die gedurende vele jaren in Europa zijn getest met bewezen resultaten.

  Tradecorp’s Biostimulant productopties stellen telers in staat om de meest geschikte Biostimulanten te kiezen en toepasbaar voor bijna elk GBM-programma.  Dit geeft telers de flexibiliteit om hun optimale GBM -programma na te streven en tegelijkertijd de bijbehorende abiotische  stress te beheren om hun gewas te helpen zijn maximale potentiële opbrengst en winstgevendheid te bereiken.

  Wilt u meer weten?  Neem dan contact op met uw lokale Tradecorp contactpersoon.

  (1) Khan Sakie et al. (2018) Pesticide-induced oxidative stress and antioxidant responses in tomato (Solanum lycopersicum) seedlings. Ecotoxicology 2019, 27, 919 https://doi.org/10.1007/s10646-018-1916-6
  (2) Moolhuyzen et al. (2020) Photosynthesis Inhibiting Effects of Pesticides on Sweet Pepper Leaves. Insects 2020, 11, 69 https://doi.org/10.3390/insects11020069