Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2
  » Nieuws

  Niets zo veranderlijk als het weer…..

  Niets zo veranderlijk als het weer…..

  We hebben steeds meer met extremen te maken. Stortbuien, koude, warmte en droogte volgen elkaar snel op. Dit heeft grote invloed op de groei van uw gewassen en kan leiden tot forse opbrengstverliezen. Het weer kunt u niet veranderen, maar wel hoe uw gewas hiermee het beste om kan gaan.

  Na een koud voorjaar met veel noorderwind zijn de weersomstandigheden al een tijdje vrij stabiel. De aardappelen die vroeg gepoot zijn komen nu op.

  Vooral op de zandgronden is het bij oplopende temperaturen dan direct oppassen, ondanks de neerslag van de laatste tijd. Er is al heel snel sprake van een neerslagtekort. Droogte en hitte hebben een groot effect op de plant met een opbrengst en kwaliteitsverlies tot gevolg. De optimale temperatuur voor een aardappel is 20-25 graden. De voorgaande zomers laten zien dat de temperaturen vaak ruim hierboven zitten. Zo was het afgelopen zomer geruime tijd 30-35 graden. En dat is stressen geblazen.

  Door het preventief inzetten van Phylgreen Kuma (een biostimulant op basis van zeewier en aminozuren) bereid je de plant voor op deze stress en geef je ook direct makkelijk opneembare energie in de vorm van aminozuren. Het resultaat: Een goed groeiend en vitaal gewas met een hogere opbrengst als resultaat.

  Phylgreen Kuma kan worden toegepast met een 2-wekelijkse interval in aardappel met een dosering van 1.0-1.5 ltr per hectare samen met de fungiciden vanaf 10-15 cm gewas.

  Er wordt inmiddels hier en daar alweer gesproken over een hete zomer. Bereidt uw gewas dus voor en geef extra energie!