Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2

  Zeewier Extracten

  » Zeewier Extracten

  Zeewier Extracten

  Opbrengst en kwaliteit zonder stress

  De Phylgreen-lijn is samengesteld uit verschillende innovatieve, op zeewierextract gebaseerde oplossingen en heeft als doel planten te beschermen tegen stress die de groei en ontwikkeling van planten vertraagt. Phylgreen wordt gemaakt van vers Ascophyllum Nodosum met behulp van een exclusief koude-extractieproces en het verbetert de fotosynthese en nutriëntenabsorptie. Deze lijn bevordert de wortelgroei, de bloei en de vruchtvorming, waardoor een betere kwaliteit oogst wordt verkregen.