Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2

  Chelaten

  » Chelaten

  Chelaten

   

  Efficiënte oplossingen voor het voorkomen en corrigeren van onvolkomenheden.

  De chelaten van Tradecorp garanderen correcte absorptie en assimilatie van de oligo-elementen door de gewassen, waardoor de mogelijke vorming van bezinksel of niet-oplosbare producten welke de werking zouden kunnen verminderen, voorkomen wordt. De chelaten worden aangeboden als microgranulaten (waterdispergeerbaar – WG) welke volledig en onmiddellijk oplossen zonder klonter- of neerslagvorming.

  Produtos

  • Corrección y prevención de las carencias de zinc – ZnEDTA

  • Corrección y prevención de las carencias de magnesio – MgEDTA

  • Corrección y prevención de las carencias de Zn y Mn – ZnMnEDTA

  • Corrección y prevención de carencias múltiples – mix EDTA

  • Corrección y prevención de las carencias de cobre – CuEDTA

  • Corrección y prevención de la clorosis férrica – FeEDDHA