Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2
  » Nieuws

  Getest en goedgekeurd !

  Dhr. Frank Obers gebruikte Phylgreen Mira op 5 ha rode bessen in Limburg (NL).

  Na het toedienen van Phylgreen Mira op rode bessen zijn positieve resultaten zichtbaar, de heer Obers deelt zijn mening met ons:

   

  Frank Obers tradecorp testimonial

  ”Omdat delen van mijn perceel jaarlijks veel problemen gaven met vruchtrui heb ik, op advies van mijn toeleverancier Mertens, Phylgreen Mira toegepast”. Dankzij Phylgreen Mira hebben mijn gewassen dit jaar duidelijk minder last van vruchtrui en lijken de bessen groter dan ooit, zelfs na de slechte weersomstandigheden van dit voorjaar”.

  Als u zelf deze resultaten wil ervaren met uw gewas, neem dan contact op met uw lokale Tradecorp vertegenwoordiger door hier te klikken.