Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2
  » Nieuws

  Nieuwe onderzoeken in het kader van de Phylgreen-lijn in samenwerking met Queen’s University

  De prestigieuze Queen’s University (Belfast, Noord-Ierland) heeft onlangs de eerste fase afgerond van een nieuwe studie binnen de Phylgreen-lijn, gericht op de werking van het extract uit het zeewier Ascophyllum Nodosum tegen abiotische stress in planten. Deze studie werd mogelijk gemaakt door de nauwe samenwerking van Dr. F. Liu, Dr. C. Fleming en Dr. T. Fleming van Queen’s University, samen met onze afdeling R&D.

  Aangezien we bij Tradecorp streven naar de ontwikkeling van een meer productieve, ecologische en duurzame landbouw, werken we zij aan zij met verschillende wetenschappelijke entiteiten om producten van de hoogste kwaliteit te vervaardigen. De resultaten van deze onderzoeken helpen Tradecorp om de effecten van de Ascophyllum Nodosum-extracten op gewassen beter te begrijpen, hoe ze invloed hebben op de fysiologie, de morfologie, het metabolisme, of zelfs op regulerende genen en zo helpen tegen abiotische stress…

  Ascophyllum Nodosum, het zeewier waaruit het extract voor de Phylgreen-lijn wordt gewonnen, is een biostimulant die ontelbare voordelen en gebruiksmogelijkheden met zich meebrengt en is daarom een van de voornaamste pijlers van het biostimulantenportfolio van Tradecorp.