Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2
  » News » Corporate news » Sapec Agro Business wordt Rovensa

  Sapec Agro Business wordt Rovensa

  We zijn blij aan te kunnen kondigen dat ROVENSA de nieuwe naam is van Sapec Agro Business waartoe Tradecorp behoort. Rovensa wil de missie van de groep om te komen tot ‘uitgebalanceerde landbouw’ benutten, door gebruik te maken van de synergie tussen de bedrijven waaruit de groep bestaat.

  De lancering was in de tweede week van September in het Wanda Metropolitano Stadion in Madrid, Spanje, met meer dan 400 deelnemers uit 20 landen verdeeld over 5 continenten.

  Board of Rovensa, from left to right: Nuno Loureiro -CFO Rovensa-, Carlos Ledó -COO Bio Control-, Pedro Pereira -CHRO Rovensa-, Eric Van Innis -CEO Rovensa-, Jaime Gómez-Arnau -Chairman Rovensa-, Héctor Pérez -Bridgepoint partner-, José Alfredo García -COO Nutrition- y Joâo Martins -COO Protection-.

  DE MISSIE VAN ROVENSA: WELL-BALANCED AGRICULTURE

  Tijdens de presentatie benadrukte Eric van Innis, CEO van Rovensa: “Ons doel om de planeet te voeden met gezonde en veilige oplossingen, die een evenwichtige en duurzame landbouw mogelijk maken, kan alleen worden bereikt als we elke dag werken om wereldwijd een erkende partner te worden, door unieke en innovatieve oplossingen voor de gezondheid en verzorging van planten, waarmee de uitdagingen van lokale boeren worden aangepakt.”

  Rovensa komt voort uit de behoefte om te reageren op de huidige markttendensen: bevolkingsgroei, gezondere levensstijlen, beter geïnformeerde consumenten, distributeurs die transparantie moeten verdedigen en boeren die een veilige en hoogwaardige productie moeten garanderen.

  Rovensa merkidentiteit

  De nieuwe merkidentiteit is geïnspireerd door de bedrijven waaruit de groep bestaat en het logo combineert elementen van elk bedrijf.

  Alle Rovensa-bedrijven delen synergieën en bieden een complete portfolio met één doel: evenwichtige landbouw. Dit concept combineert verschillende belangrijke eigenschappen van elk bedrijf om een landbouw aan te moedigen die veilige, gezonde, hoogwaardige en milieuvriendelijke producten levert die ook winstgevend zijn voor de verschillende schakels in de commerciële voedselketen.

  Over de Rovensa Groep

  Rovensa heeft drie bedrijfsonderdelen: gewasbescherming, gewasvoeding en biocontrole. De internationale groep verkoopt producten in meer dan 70 landen met kantoren in meer dan 25 landen. Het heeft fabrieken, onderzoekscentra en laboratoria in Brazilië, Frankrijk, Spanje, Portugal en Ierland.

  Rovensa is eigendom van Bridgepoint, een private equity-onderneming gevestigd in het VK. De Groep is sterk in ontwikkeling, zoals blijkt uit de omzetgroei van 44,3% in de afgelopen twee jaar (237 M € in 2017, 342 M € in 2019 en naar verwachting 500 M € in 2022) en een aanhoudende groei van de EBITDA.

  Bedrijven van Rovensa:

  Ascenza is de gewasbeschermingtak, een belangrijke onafhankelijke speler op de niet-gepatenteerde Zuid-Europese en Braziliaanse markten, met een leidende positie op het Iberisch schiereiland.

  Tradecorp is de expert in ontwikkeling en productie van hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor gewasvoeding en biostimulatie, welke in meer dan 70 landen wereldwijd worden gecommercialiseerd.

  Idai Nature is de expert in biocontrole. Ze produceren natuurlijke oplossingen van botanische en minerale extracten, samen met micro-organismen.

  OGT is het bedrijf in Rovensa met preferentiële toegang tot het Ascophyllum nodosum zeewier en met een exclusieve extractiemethode, Gentle Extraction, die de biostimulerende verbindingen behoudt die van nature aanwezig zijn in vers zeewier.

  SDP is gespecialiseerd in geavanceerde adjuvanten, die de persistentie verhogen en de prestaties van agrochemische producten maximaliseren.

  Microquimica zijn experts in microbiologie en biotechnologie, zowel voor gewasbescherming als biostimulatie. Het product Vorax was de eerste biomeststof die in Brazilië werd geregistreerd.