Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2
  » Nieuws

  Tradecorp breidt de fabriek in Sanchidrián/Avila uit

  Door de nieuwe industriële unit in Sanchidrián neemt de opslagcapaciteit van Tradecorp toe en kan er een nieuwe verpakkingsmachine voor de vaste productlijn worden geïnstalleerd.

  Deze nieuwe investering is onderdeel van het uitgebreide investeringsprogramma ter verbetering van de installaties in Albacete en Sanchidrián, waarmee we in 2013 zijn gestart om te kunnen voldoen aan de steeds groeiende, complexere vraag naar onze producten. Binnen dit programma is er al een hele reeks verbeteringen uitgevoerd in Sanchidrián, waaronder:

  • Optimalisatie van het koelsysteem voor een hogere capaciteit bij de EDDHA-synthese en tegelijkertijd een lager energieverbruik;
  • Betere isolatie van de sproeidroger voor een efficiënter energiegebruik bij het drogen van onze producten;
  • Renovatie van de verlichting en dakbedekking van de fabriek voor maximale energiebesparing.

  Bovendien vindt er een algemene renovatie van de hele fabriek plaats, waarbij vooral de kantoren en vergaderruimtes aangepakt worden.