Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2
  » Nieuws

  Tradecorp-vestiging in Albacete loost 56% minder water

  De vermindering is te danken aan de investering die in 2014 is gedaan, namelijk de installatie van een nieuw, ultramodern waterzuiveringssysteem. Dankzij dit nieuwe systeem kan Tradecorp ook garanderen dat het geloosde water volledig gezuiverd en schoon en vrij van fabrieksafval is.

  Het proces is in feite dubbel milieuvriendelijk, aangezien we het concentraat dat achterblijft na de zuivering aan plaatselijke boeren geven als kunstmest, zodat de agrarische waarde ervan benut wordt en tegelijkertijd het geproduceerde afval afneemt.

  Bovendien hebben we de processen geoptimaliseerd voor een efficiënter watergebruik, wat heeft geresulteerd in een daling van het waterverbruik van 38% vergeleken met 2013.

  Tradecorp: een engagement voor milieubehoud

  Tradecorp hecht waarde aan milieubescherming en het duurzame gebruik van natuurlijke rijkdommen. Daarom kijken we vooral naar verbruiksanalyses en (water)recycling bij het analyseren van onze impact op het milieu.