Neem contact met ons op

Onze experts zullen contact met u opnemen om meer informatie te geven. Gebruik hiervoor AUB het getoonde formulier voor verzoeken, suggesties en voor het geven van feedback:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Bericht


  Ik autoriseer de verwerking van deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: contact opnemen, verlenen van diensten of voor de communicatie van producten en diensten van Trade Corporation International, S.A. (Tradecorp), conform de voorwaarden van het beleid ten aanzien van gegevensbescherming en privacy die beschikbaar zijn op Gegevensbescherming en privacy.. Ik ben geïnformeerd dat voor de beantwoording van alle contactaanvragen uit landen waar het bedrijf geen hoofdkwartier of filiaal heeft, mijn gegevens kunnen worden gedeeld met vertegenwoordigers of distributeurs van Tradecorp in dat land. Ik begrijp dat ik mijn rechten inzake gegevensbescherming kan uitvoeren, met name het recht op informatie, toegang, raadpleging, correctie, bezwaar tegen verwerking of verwijdering door contact op te nemen met de gegevensbeschermingsafdeling van Tradecorp, te bereiken via e-mailadres dataprotection@tradecorp.rovensa.com

  Contacts

  Tradecorp Benelux

  map_1 map_2
  » Nieuws

  Ontdek de nieuwe, 100 % plantaardige, op aminozuren gebaseerde biostimulator van Tradecorp

  Met de lancering van Delfan plus V, een 100 % plantaardige, op aminozuren gebaseerde oplossing, kunnen we ons assortiment biostimulatoren uitbreiden, vooral op markten waar het gebruik van aminozuren beperkt wordt door de regelgeving.

  Delfan Plus V: het eerste, 100 % plantaardige aminozurenproduct van Tradecorp voor de Nederlandse markt

   

  Delfan Plus V is een anti-stress formulering met een hoge concentratie vrije, en volledig op planten gebaseerde aminozuren. Dit product is specifiek ontworpen voor gebruik op de kritische momenten van de levenscyclus van de plant, voldoende om hoge abiotische stresstoestanden zoals zoutconcentraties, droogte of temperatuurschommelingen te overwinnen.

  Naast de concentratie (23% w/w) plantaardige aminozuren, bezit het een volledig en evenwichtig aminogram om abiotische stress te overwinnen en de kwaliteit en de opbrengst van de oogsten te verbeteren.

  Delfan Plus V is goedgekeurd voor de biologische landbouw.

  Dankzij het veeleisende formulerings- en ontwikkelingsproces voldoet het nieuwe Delfan plus V aan de strenge kwaliteits- en efficiëntiecriteria van aminozuren van Tradecorp.

   

  100% plantaardige aminozuren: Kwaliteit en efficiëntie

   

  • Grote hoeveelheid vrije aminozuren wat de beste manier is waarop zij makkelijk worden geabsorbeerd en opgenomen in het metabolisme van de plant.
  • L-α-aminozuren zijn biologisch actief en nuttig voor de planten.
  • Compleet en uitgebalanceerd aminogram,in staat om een brede verscheidenheid aan behoeftes van de plant te dekken tijdens hun ontwikkeling en abiotische stress.
  • Toegestaan voor Biologische Landbouw door Ecocert in overeenstemming met Europese normen (Regelgeving CE nr 834/2007 en 889/2008) en NOP (Nationaal Biologisch Programma).

   

  Neem voor meer informatie contact met ons op.